Hanna

Hanna påbörjade sin dansutbildning på Åsa folkhögskolas välrenommerade Streetdancelinje. Sedan gick hon vidare till Broadway Dance Center i New York och deras internationella dansprogram med inriktning Hiphop. Hon är medlem och en av grundarna till danskompaniet FunKtion Crew. De har arbetat med produktioner under t.ex. Internationella filmfestivalen, Dance Delight på Stora Teatern i Göteborg, Choreographer Show Down på Nalen i Stockholm, Riksteatern samt flera scener i New York. Läsåret 16/17 medverkade FunKtion Crew i “Döden-andra sidan är ni klara?” med Anna Mannheimer och Peter Apelgren.
 
Hanna har lång erfarenhet som lärare, främst inom Hiphop och Locking. Med bas i Lund, Malmö och Göteborg har hon undervisat på bl.a Crazy Feet, Salsa Sabrosa, Malmö Dansakademi och Dansforum i Göteborg. Hanna har även varit en av huvudlärarna samt koordinator till streetdance som ämne på Performing Arts School i Göteborg. 
 
“Jag är relativt ny falubo efter många år i Göteborg och nu väldigt glad att få börja dansa här. Jag hoppas få se många härliga kullor och masar på mina klasser!”