Rebecka

” -Jag tycker det är viktigt att man som dansare tar till sig musiken och gestaltar den känsla som musiken förmedlar. Jag tror på ett likvärdigt fokus på musikalitet, utstrålning och dansteknik. På mina klasser vill jag att alla ska få utvecklas efter sina förutsättningar och gå därifrån svettiga och glada. Välkommen!”

Rebecka började ta dansklasser som sexåring och har sedan dess dansat på ett flertal av Göteborgs dansskolor, bl.a. Balettakademin och Dansforum, Sinclairs. På Move Dansstudio har hon även undervisat street, jazz och barndans. Rebecka har genom åren dansat olika genrer; showjazz, contemporary jazz, balett, hiphop, house och stepp m.m.
 
2008-2009 spelade Rebecka barnhuvudrollen Jane Banks, i uppsättningen av musikalen _Mary Poppins_ på Göteborgsoperan. Hon riktade in sig på musik, dans och teater redan under lågstadiet. Rebecka gick spets-estet på Hvitfeldtska gymnasium i Göteborg där hon läste musik och scenisk gestaltning. Nu studerar hon komposition, jazz och folkmusik på musikkonservatoriet här i Falun.