Hugo

” -Som lärare är mitt mål att dela min kärlek till denna konstform till alla mina elever, och ge dem kunskap som de kan använda i flera år efter mina klasser. Jag älskar att se folk utvecklas och överträffa sig själva när de lyckas med saker de aldrig kunnat göra!”

”Hugo is one of the most energetic and spirited dancers I’ve had the pleasure of working with” – Damon Frost

Hugo är född i Sverige, men uppväxt i London, St. Kitts sedan Rättvik & Stockholm. Han har under sin uppväxt kommit i kontakt med flera olika kulturer och varit omgiven av många olika musikstilar och uttryck.

Hugo är utbildad yrkesdansare, han har gått Yrkesutbildningen på Danscenter i Stockholm, samt det 1-åriga programmet på välrenommerade Åsa Folkhögskola, 1 år 5-styles (de fem streetstilarna) och 1 år i renodlad popping.

Under de senaste åren har Hugo medverkat i musikvideos för artister som Panetoz, Bad Rabbit, etc. Han har även både synts och hörts inom Sveriges Battlescen som både dansare och dj (Uppsala Loves Hip Hop, Pouse Stockholm, Bad & Boogie Stockholm & Falun), har vunnit SM i battle i SDO Seniorklass och har silver och Brons i Singel senior. Han Har vunnit BA Battles (Balletakademien) och Streetstar Danceschool Challenge +20 Battle. Hugo kom på fjärde plats i Juste Debout Nordic Locking 2018. Han har representerat Sverige i landslaget tre gånger, i IDOs Världsmästerskap och EM i hip-hop och electric boogie.