Maja

”Jag började dansa som sexåring på en dansskola i Örebro. Jag blev snabbt intresserad av street och hip hop, och det har varit mitt största intresse sen dess! Jag gick dansgymnasium i Örebro och började efter studenten jobba som Showartist. Sång och dans har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har varit med i ett flertal musikalgrupper och musikaler både i Örebro och Stockholm.
2015 gick jag Balettakademiens streetutbildning för att förkovra mig mer inom de olika streetstilarna. Sedan 2018 har jag undervisat på Dansa i Falun i Commercial Hip Hop men kommer från hösten-21 undervisa i stilen ”LA Style”.
Los Angeles är ett mecka för människor från hela världen som kommer för att dansa och inspireras i mängder av olika stilar. I grunden är stilen ”LA Style” en hip hop inspirerad jazzdansstil men jag kommer skruva till det och göra mig egna grej! Här kommer grunden ligga i Commercial Hip Hop men jag kommer även blanda in andra stilar. Den kommersiella hip hopen är idag väldigt influerad av andra stilar så därför kommer allt från old school hip hop till reggaeton, afro och feminine vibe att dyka upp på klassen!
 
Mina klasser är alltid fyllda av svett, skratt, utmaningar och nya mooves.
Jag vill att eleven ska komma ut ur sin comfort zone och våga ta i. För mig är det viktigt att man släpper sina spärrar och ger sitt allt på klasserna!”
 
 
/Maja