Maja

” -Jag vill att eleven ska lära sig att känna musiken och jobba med rytmik och musikalitet, för det är då man blir en grym streetdansare och får ett bra flow!”

Jag började dansa som sexåring på en dansskola i Örebro. Jag blev snabbt intresserad av street och hip hop, och det har varit mitt största intresse sen dess! Jag gick dansgymnasium i Örebro, tog sedan studenten och började jobba som Showartist på Restaurang Södra Vattentornet. Sång och dans har alltid varit en stor del av mitt liv och jag har varit med i ett flertal musikalgrupper och musikaler både i Örebro och Stockholm. Ett annat stort intresse jag har är att resa, och mellan jobben har jag varit ute och backpackat en hel del för att se världen och utvecklas som människa. Efter några längre resor bestämde jag mig för att satsa mer på dansen och sökte in till Balettakademiens Streetutbildning i Stockholm, där jag dansade 1 år. Kärleken tog mig till Falun där jag nu bott ett år, och jag dansar i showgruppen Groove It för att fortsätta utvecklas och ha kul!

Mina klasser kommer vara fyllda av svett, skratt, utmaningar och nya mooves, framförallt inspirerade från LA.

Jag vill att eleven ska komma ut ur sin comfort zone och våga ta i. För mig är det viktigt att ge sitt allt på klasserna, att släppa alla spärrar, och inte tänka på hur man ser ut eller vad kompisen bredvid ska tycka eller tänka.

/Maja