Priser -- vi tål att jämföras!

Priser

Prislista VT24 gäller per termin (14 gånger)

KlassMedlemJämförelsepris per lektion
45 min1599:- Oförändrat pris!114:-
60 min1799:- Oförändrat pris!128:-
75 min2299:- Oförändrat pris!164:-
90 min2659:- Oförändrat pris!190:-
Dansakort brons, max 3 kurser6050:-Oförändrat pris!
Dansakort silver, max 5 kurser7590:-Oförändrat pris!
Dansakort guld, obegränsat9020:-Oförändrat pris!

Nyfiken på ett DANSAkort?

Kolla information på sidan Schema!

Viktig Information

KÖP- OCH ANMÄLNINGSVILLKOR DANSA! I FALUN

DANSA! och föreningen Team Dansa!

Du som dansar hos Dansa i Falun kan välja att bli medlem i Föreningen Team DANSA! Som medlem får du ett lägre terminspris samt en olycksfallsförsäkring. Föreningen kan också arrangera workshops och underlätta för tävlingsverksamheten.

DANSA! och föreningen Team Dansa!

Du som dansar hos Dansa i Falun kan välja att bli medlem i Föreningen Team DANSA! Som medlem får du ett lägre terminspris samt en olycksfallsförsäkring. Föreningen kan också arrangera workshops och underlätta för tävlingsverksamheten.

DANSA! och föreningen Team Dansa!

Du som dansar hos Dansa i Falun kan välja att bli medlem i Föreningen Team DANSA! Som medlem får du ett lägre terminspris samt en olycksfallsförsäkring. Föreningen kan också arrangera workshops och underlätta för tävlingsverksamheten.

Anmälan

Ny anmälan görs inför varje ny termin. För barn under 18 år måste målsman godkänna både bokningen och att betalning inkommer i tid. Vid anmälan måste köpvillkoren läsas igenom och godkännas.

Villkor för köp och anmälan

ANMÄLAN

En anmälan är bindande, om den inte återtas enligt reglerna om ångerrättenligt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokal (2005:59). Ångerrätten innebär att du kan ångra din anmälan genom att sända ett meddelande till Dansa i Falun om detta inom 14 dagar efter det att vi bekräftat anmälan. OBS! Kontrollera även din skräppost, ibland kan bekräftelsen hamna där. Har du inte fått någon bekräftelse utan enbart en kallelse till kursen, gäller ångerrätten 14 dagar från köpet gjorts. Ett meddelande om att du önskar utnyttja din ångerrätt skall skickas till avbokning@dansaifalun.se. Du kan även använda dig av det standardformulär för ångerrätt som finns på Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se). Om kursen har startat och ångerrätten fortfarande gäller, är det fortfarande möjligt att avboka. Då betalar du dock för de tillfällen som du medverkat på. Reglerna för ångerrätt gäller då anmälan har gjorts via internet eller telefon.

PROVA-PÅ

Under första veckan på dansterminen finns det möjlighet att prova på olika dansstilar i mån av plats till en kostnad av 150 kr/lektion. Betalning sker i DANSAs reception.

ÅTERANMÄLAN

Ny anmälan måste göras varje termin om du önskar att fortsätta dansa. Ingen återanmäls automatiskt till nästa termin.

BEKRÄFTELSE

När du anmält dig via hemsidan skickar Dansa! i Falun alltid ut en automatisk bekräftelse till den angivna e-postadressen som bekräftelse på din anmälan till den/de kurser du angett. Om du inte får en sådan bekräftelse måste du kontakta oss. Vi skickar alltid ett svar till dig, oavsett om du kommit med i kursen eller inte.

BETALNING

Terminsavgiften betalas via Sportadmins anmälanstjänst. Alla priser är inklusive moms.

DANSAKORT

DANSAkort BRONS, SILVER och GULD är ett rabattsystem för dig som dansar mycket.

ÄNDRADE TIDER

Om Dansa! i Falun tvingas ställa in en kurs före kursstart har du rätt att återfå hela avgiften. Dansa! i Falun förbehåller sig rätten att slå ihop kurser med för få anmälda, ändra lärare, tid och lokal om så blir nödvändigt. Vid reklamation gäller konsumenttjänstlagens regler.

INSTÄLLDA LEKTIONER

Dansa! i Falun förbehåller sig rätten att ställa in kurser, evenemang och enstaka kurstillfällen på grund av för få anmälningar eller om en lärare t.ex. blir sjuk och vi inte lyckas hitta en vikarie i tid. Inställda lektioner meddelas via mail/sms, sociala medier eller via hemsidan. Vid inställt lektionstillfälle återbetalas ingen summa för den gången utan tillfället tas igen under alternativt efter terminen. Ställs en kurs in under en hel termin betalar du naturligtvis ingen avgift för denna. Det är viktigt att du lämnar korrekta kontaktuppgifter så att Dansa! i Falun kan meddela dig att en lektion är inställd.

Om du missar ett kurstillfälle kan du tyvärr inte ta igen det på någon annan dag/kurs.

BYTE AV KURS

Kontakta Dansa! i Falun på kontoret@dansaifalun.se eller via 023-255 60 om du behöver byta kurs. Detta kan även göras i receptionen på Stallgränd 9 efter terminsstart.

LOV OCH RÖDA DAGAR

Om det blir aktuellt med lektionsuppehåll under sportlov, påsklov, höstlov etc meddelar Dansa! i Falun detta via mail/sms, sociala medier eller via hemsidan.

MINDERÅRIG

Elever under 18 år får inte godkänna Dansa! i Faluns villkor utan förälders/målsmans/förmyndares godkännande.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER ENLIGT GDPR

Vi på DANSA! och TRÄNA! i Falun är måna om att du som kund känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi lagrar endast de uppgifter om dig eller ditt barn som behövs för att bedriva dansundervisning, tävling och träning samt sköta vår affärsmässiga relation i de situationer när du använder våra tjänster eller på något sätt är i kontakt med oss.

Genom att logga in i Sportadmin kan du själv hantera dina personuppgifter på ett enkelt sätt.

Har du några frågor eller utöva din rätt att bli borttagen ur våra register får du givetvis höra av dig till oss på email kontoret@dansaifalun.se respektive kontoret@tranaifalun.se.

FOTOGRAFERING I SAMBAND MED FÖRESTÄLLNINGAR

Dansa! i Falun förbehåller sig rätten att fotografera och filma föreställningar och lektioner för marknadsföring på hemsida, i trycksaker och på sociala medier. Om du inte vill att DANSA! eller TRÄNA! i Falun publicerar fotografier av dig eller ditt barn ber vi dig att skriva det i rutan för Övrigt.

ÖVRIGT

Dansa! i Falun förbehåller sig rätten att slå ihop eller ställa in kurser med för få anmälda, samt byta lärare och tid om så är nödvändigt.