Victoria N

” -På mina klasser vill jag på ett lekfullt sätt locka fram och utveckla varje elevs personliga stil och vilja att våga mer. Jag hoppas också öka elevens förståelse för rytmik och musikalitet genom medryckande och utmanande koreografier. Hos mig peppar vi varandra till att våga synas och utvecklas med mottot ’i danssalen vågar vi vara mer av allt!’. Kom och groova loss till skön musik i glada dansares sällskap!”

Victoria påbörjade sin danskarriär som 16-åring och har gått utbildningar som Estetisk linje inriktning Dans vid Mora Gymnasium, Musikkonservatoriets Dansarutbildning för Scenisk Folkdans i Falun, International Student Visa Program vid Broadway Dance Center i New York, SDO steg 1 i Hiphop i Västerås. 

Victoria har undervisat hos DANSA! i Falun sedan 2007 och har under många år också dansat i showgrupperna Move It och Groove It. Hon har jobbat som koreograf/dansare bla. vid Stora Daldansen, Granny Goes Street, Freak Park Market, Svenska Skidspelen, IBF Faluns matcher, Skid-VM 2015, musikvideos och har också medverkat i diverse dansprojekt i New York.